Mitt nya liv...

Vad ska man skriva. Detta är en dag avklarad. Manny more to go. Alltid en början.
snacka om att jag har skrivartorka.
Tjing plingeling

Denna dagen ett liv...

Hallå ja
Det blev minsann ingen träning idag. Trist. Detta jäkla väder. Visst e det mysigt med snö. Men enough is enough. Detta e ju löjligt. Det tog mig en och en halv timme för att köra hem från jobb idag.
   Jag har färgat om håret idag. Jag köpte två paket av en ljusare brun för att försöka få bort det röda. Men ack. Dömt att misslyckas. Det ser precis lika rött ut efter som det gjorde innan. Bortsett från min polkagris utväxt. Den är nu lite mer i samma ton som det röda. Ingen hård röd/vit kant längre.
Peace out my friends

Tjingepling

Hallå ja alla
Då har jag haft uppehåll i några dagar. Men jag ska försöka skärpa mig och skriva så mycket som möjligt.
Nu har jag bestämt mig att satsa på beach 2010...  Nu jävlar ska jag bli slim haha men lång väg dit. Man ska ju inte stressa har jag hört. Då blir det inge bra.
tjo balle alla

Mina vanliga planer...

Hallå ja.
Idag skulle jag ju åkt till danshuset efter träningen, men det blev inte så. Jag åkte hem till mamma och pappa för att lämna tillbaka deras cd-spelare som jag lånat till fristående träningen. Men sen blev det inte att jag åkte där ifrån. Jag följde med dem till en outlet butik på berga istället. Välldigt synd att jag inte har pengar på kortet för jag hittade en massa kläder som inte kostade mer än 100 kr styck. OMG jag ska dit med mamma igen när lönen kommit. Då jävlar ska det shoppas.
Efter outleten bar det av till ÖB och maxi bland annat. Träffade Linnea och Jenny i fastfooden så jag fastnade där en stund. Otippat då. Haha nej. Sen åkte vi tillbaka till båslöv för att fika med min kära syster och svåger. Första semlan detta året. Mums.

Snart ska jag nog dra mig tillbaka hem för jag måste duscha innan vi ska hem till Sneckan. What to wear?? hum...
Ha det gott så höres vi senare.
Toodles

apa-rolig dag

Hejsan alla.
Då satt man här igen, otroligt nog haha. Denna dagen har varit ganska rolig får jag säga...
Vi pratade om nyfödda på jobb idag och kom fram till att pojkbebisar har en extremt stor pung i förhållande till resten. Citat:"e det en pung eller e det en bebis?" Sagt av en kvinna som var med på sin systers barnafödsel när hon fick se barnet nyutploppat. ett annat citat sagt av en kollega:"snacka går ju, men snacka så det går det går inte". Haha.

Efter jobb idag bar det hem till gammla goa bårslöv för att göra mammas naglar. Stackaren hade jätte ont i långfingret. Men vill man vara fin får man lida pin. Fast jag led faktiskt lite med dig kära mamma. Efter naglarna körde jag vidare hem till pada där hela gänget satt med vars en dator i knärt och lanade. JÄVLA TÖNTAR. haha. Men det slutade med att jag, linnea och johanna satt tillsammans vid en dator och spelade sims 3. Vi startade ett megaprojekt. Men så fint det blir. Jag tror att vi satt vid datorerna i nästan 4 timmar. Fy attans.



Imorgon blir det att gå upp tidigt. Ska ha träning för de stora tjejerna kl 9-12. Sen blir det nog att jag åker till danshuset och kollar upp vad de har för klasser. På kvällen är det förfest hos Sneckan och han har bjudit fett med folk men bara sju som sagt att de komer. haha 
Nej nu ska jag hit the bed.
Sov gott alla där ute.

What a morgon...

Hallå ja.
Som vanligt har jag stora planer inför morgonen som kommer. Jag tänker varje kväll att jag ska gå upp i tid så jag hinner äta en lång frukost och kanske läsa en tidning, ta det lugnt och hinna vakna innan jag sätter mig i bilen och lugnt rullar till jobb. Men ack. Så blir det aldrig. Inte ens denna morgon. Jag började jobba kl nio så jag började inte ens så supertidigt. Jag hade ställt klockan på sex. Tre larm på mobilen och den vanliga väckarklockan. Men tror ni att jag går upp när de jäkla larmen ringer? Inte då..  Jag ligger kvar i sängen och tänker, bara fem minuter till. Sen plötsligt e det dax att köra till jobb. Så den sköna frukosten och den lugna körningen till jobb byts förfärligt snabbt ut mot panikborstning av tänderna, slänga på sig första bästa plaggen som ligger framme och köra fort som attans till jobb. En vanlig morgon i mitt lilla liv. SKÄRP DIG KVINNA!!!

Då e det snart dax för 80-tals fest på sundspärlan. Det ska bli sjukt kul. Det stora problemet är bara att jag kommer inte riktigt själv ihåg vad man hade på sig då på den tiden. Själv gick jag nog i stickade overaller i skrikiga färger och blöja.. Det hade nog inte blivigt en hit på dansgolvet precis. Groggen i nappflaskan, let´s hit the dancefloor.


Toodles alla goa där ute.

Första inlägget.

Hej alla.
Nu har jag äntligen fått tummarna loss och startat min egen blogg. Sen får man ju se hur länge man håller på med den. haha.
Men men. Jag ska kanske berätta om min dag.
Kom sent till jobbet i vanlig ordning, satte mig och utvärderade pojken jag jobbar med. Sen rullade hela dagen på som vanligt till kl ett. Då fick jag helt plötsligt klä av mig både jeans och tröja för att slänga in det i tvättmaskinen... Sen gick jag resten av dagen i Emmelies överdragsbyxor och ett linne. Jag såg lagom knas ut haha. När jag kom hem så var det bara att slänga sig i duschen för att bli av med stanken för att en timme senare åka till träningen.  Lönt att duscha då, tänker ni. Men jo det var det... Efter träningen åker jag till Maxi Råå. Där träffar jag så klart hälften av personalen jag känner och sen var jag fast där i 45 minuter. Mycket trevligt men vad gör jag med mitt liv igentligen? Sen åkte jag hem och duschade igen och avslutade kvällen med en stor apelsin och vänner på tv.
Ha det fett alla. Så hörs vi..

RSS 2.0