Hemma igen

Hej på dig!

Nu var jag hemma igen efter helgens långväga bravader. Vi var på inflyttningsfest i sthlm/vällingby i helgen. Jag, Sanna, Pada, Phil och Snecker tog min bil och körde upp i fredags kväll. På lördagen delade alla på sig. Sanna o Pada åkte till hennes familj och firade lillbrossan, Snecker Jutta och Daniel uträttade några ärenden till kvällen och jag och Phil gjorde stan och fikade med min kära morbror. Jätte kul att träffa morbror Lasse igen.
På kvällen var det inflyttningsfest och det var bra med folk där :P Men det blev ett projekt när vi skulle lägga oss då vi skulle få plats 8 st på vars en madrass på golvet i vardagsrummet. Det gick men det var inte mycket golvyta kvar att gå på haha.
   Men nu e jag hemma och det är dags att lägga sig i sängen och sova.
God Natt alla goa

Helt slut

GOD KVÄLL

Nu var jag hemma efter dagens träning. Jag e sjukt trött i benen och ett huvud som värker. Jag gjorde värsta krashen idag. Jag skulle göra en vanlig flickis salto. Men jag får för mycket fart i salton så när jag väl landat fortsätter kroppen bakåt och jag trillar ner på ryggen. Huvudet kom dock efter med ett par rejäla studsar i mattan. Det e sådant man får ta om man älskar sporten haha. Jävla skit :D
    Det var en del kondition idag med. Vi får se om jag kommer upp ur sängen imorgonbitti. Kommer ha grym träningsvärk i benen.

PUSS OCH GODNATT BABE ;)

Mys pys

Hejsan allla

Spenderar dagen i sällskap av my soulmate Linnea. Det blir bara midda och hemmagjord chailatte. Fett med nice.



Dock gammal bild, men oh so verry nice :P

Pussen

Morgongymnastik

Tja

I DID IT!!!!!
Det trodde jag inte om mig själv faktiskt. Jag körde hela första videon av Carmen Electra. Skitkul var det. Nu ska jag göra mig iordning för att köra till jobb. Har stängning idag.
C YA PUSS

galenskaparnas gymnastik VM

Kan man annat än att älska detta gänget?!!!

http://www.youtube.com/watch?v=i35lULP8raw&feature=PlayList&p=90D09DE957714DEE&playnext=1&playnext_from=PL&index=53

Peace out

Träningen ikväll

Hallå ja.

Nu e jag hemma och färdigduschad efter träningen. Det var en sjukt kul träning ikväll. Och nu sitter jag i soffan och tittar på so you think you can dance. Vi tränade lita akrobatik. Provade ett nytt lyft där killen ligger på rygg med benen rakt upp i luften, tjejen ska sedan balansera på killens fötter. en i armhålan och andra på höften. Det var svårt att komma upp och hitta balansen i början men sen blev det lättare. Skitkul.
    Jag klarade sidovolt och satte landningen för första gången. Dock från tumblinggolvet. Men jag e sjukt nöjd. Vi filmade det men jag kan inte föra över något från mobilen till datorn så jag får visa filmen en annan gång.

Puss och godnatt allez

Wihiiiii

Tja

Som jag skrev innan så provade jag att skriva ett inlägg från mobilen. Det gick ju men det krävdes en hel del tålamod må jag säga. Det tog en hel jä*la timme att skriva ner de tre raderna och skicka iväg dem. Om jag inte lär mig hur man ska göra så kommer det nog inga fler mobilbloggar.

Wihiiii. Nu har filmerna kommit. Beach 2010 here i come!!!!
Jag och linnea har beställt tre fitnessfilmer. Och nu e det ju då tänkt att jag ska köra ett program om dagen. Om jag klarar det blir jag fett stolt över mig själv. Hihi


                               




Nu ska jag snart iväg och träna lite gymnastik. Jag skriver kanske mer sen.
pussen


mobilblogg

HEJ ALA. JAG TÄNKTE TESTA OM JAG KUNDE SKRIVA INLÄGG FRÆÅN MOBILEN. MEN ALLA BOKSTÄVER BLIR STORA. OCH HJAG SER INTE VAD JAG SKRIVER SÅ DETTA KAN BLI SPÄNNANDE        PEACE OUT

The Boondock Saints 2 All Saints Day

Tja!

Har precis kommit hem från filmkväll med polarna. Vi såg The Boondock Saints 2 All Saints Day. Alla var vi jätte spända på hur tvåan skulle vara eftersom alla gillade ettan. Men ack så besvikna vi blev. Iallafall jag.
Den är en blandning av ettan, kill bill och matrix. Det var mer ett tragiskt försök till en actionkomedi. Men slutet var bra och kanske kommer där en trea om tio år igen haha.




Puss och god natt


world 25

Hallå ja
Har du gjort en insats för Haiti? Denna filmen väcker verkliget alla känslor som man har.


Kolla in denna och gör en god gärning!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI


Peace out


Hoppsan.

Hallå alla glada!

Ja som jag skrev i första inlägget så e jag inte så duktig på att skriva regelbundet. Jag har helt enkelt kommit fram till att jag e periodare på hög nivå.

    Igår var det utgång med hela gänget. Det var så jäkla roligt och alla höll ihopa även nere i stan. Vi gick först till utposten så klart, sedan vidare till Helsing och efter det bar det av till ( tro det eller ej) tivoli... Det var längesedan jag hade så kul när jag varit ute. 
  Ikväll väntar en middag med vännerna för att fira alla hjärtans dag. Välldigt skönt att man har dem när man e singel haha. Love ya all.

Peace out.

RSS 2.0